Katalizátor tisztítás

Katalizátor tisztítás

Azt mondta a szerelője, hogy ki kell cserélni a katalizátort? Tévedett! Katalizátorokra specializálódott szakszervizünkben visszaállítjuk a katalizátor hatásfokát!

Jelenleg is több ezer autó közlekedik rossz katalizátorral, hiszen egy új katalizátor nem kétforintos dolog, főleg nem az újabb autó típusok esetén. Azonban nem sokáig lehet így közlekedni, hiszen a műszaki vizsgához közeledve el kell gondolkodnunk, mi legyen a katalizátorral, ha nem akarjuk, hogy megbukjon az autónk a  vizsgán.

Jó hírünk van!

Magyarországon elsőként dolgoztuk ki az eljárást, amelllyel minden katalizátor javítható, ráadásul egy új katalizátor árának töredékéért (hacsak nem fizikai sérülés történt)!

Még a rettegett P0420 és P0430-as hibakódok esetén is tudjuk a megoldást!

Visszaállítjuk katalizátora hatásfokát és egy időre elfelejtheti a katalizátor- problémát! Ráadásul a körneyezetvédelmi mérések is kitűnőek lesznek, ezért a katalizátor miatt nem kell aggódnia a műszaki vizsgán!

Mennyibe kerül a katalizátor javítás?

30.000 Ft! Nem, nem lát rosszul! 30.000 Ft (nettó) az akár több százezer forintos katalizátor csere helyett! Azt a pénzt, amit egy új katalizátorra költött volna, költse a családjára! Menjenek el egy fullos wellness hétvégére!

katalizátor

Garancia?

6 hónap garanciát adunk minden általunk megjavított katalizátorra! Nem a levegőbe beszélünk, a garancia valós garancia! GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Van még kérdés?

Ugye az nem kérdés, hogy el kell jönnie hozzánk. A kérdés csak az, mikor? Hívjon minket a 0630/1692989-es telefonszámon és nézünk egy Ön számára is megfelelő időpontot.

Szervizünk több éve katalizátorokra és DPF szűrőkre specializálódott hivatalos szakszerviz! Minden autó típus területén nagy tapasztalattal rendelkezünk!

Gyakori kérdések rovatunkban választ kaphat felmerülő kérdésére a Katalizátorral kapcsolatos kérdések cím alatt: GYAKORI KÉRDÉSEK

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 0630/1692989-es telefonszámon, vagy a KAPCSOLAT menüpont alatt!

Katalizátor javításra érkezett Ügyfeleink mondták:

Katalizátor – a környezetvédelem képviseletében

A katalizátor rendeltetése, hogy kémiai reakció útján lecsökkentse a kipufogógázok károsanyag-tartalmát.

Miben befolyásolja a katalizátor az autó működését?

Ha jól működik, akkor semmiben. Nem azért készült, hogy fokozza a motor teljesítményét, hanem azért, hogy feleslegesen ne szennyezzük a levegőt. Persze a levegőszennyezés szóra sokan legyintenek, ha éppen arról van szó, hogy ez a saját zsebükből húzza ki a komolyabb összegeket. De gondoljunk csak bele, az MTI eredményei szerint a magyar lakosság 45%-a közlekedik autóval. Ha nem lennének az autóra vonatkozó szigorú környezetvédelmi jogszabályok, a friss levegőn eltöltött idő csak illúzió lenne családunk számára.

Katalizátor tisztítás
Ha nem lennének az autóra vonatkozó szigorú környezetvédelmi jogszabályok, a friss levegőn eltöltött idő csak illúzió lenne családunk számára.

A katalizátor, ha meghibásodik

A legtöbb autó a katalizátorhibát check engine-felirattal jelzi, a modernebbekben külön lámpája is van az alkatrésznek.

A hibás működést a motorerő csökkenése, illetve a fogyasztás növekedése is jelezheti, mert az eltömődött járatokon nehezebben jut át a kipufogógáz. Hibát jelezhet az is, ha állandóan zörgést hallunk az autó alja felől.

Bár az elsődleges szerepe a környezetvédelem, a hibás katalizátor pótlását nem érdemes halogatni, pláne ha éppen aktuális egy műszaki vizsga: hibás katalizátorral az autó az előírtnál sokkal több káros anyagot bocsát ki, emiatt a műszaki vizsgán való bukás igen erősen kilátásba kerül.

A katalizátor- ami rejtélyes módon csak úgy eltűnik!

A katalizátor felvásárlása, tárolása, hasznosítása egyelőre nem szabályozott, így aztán sokan vadásznak is rá. Lássuk be, könnyebb lopni, mint meghatározott időre bemenni egy munkahelyre, lehúzni a napi 8-10 órát, várni a havi egyszeri átutalást. Egy katalizátor lopása csak pár perc és nemesfém tartalmának köszönhetően akár egy „húszast” is megér. Mekkora üzlet! Így aztán előfordul, hogy a katalizátorunk reggelre volt-nincs.

Mennyibe kerül a katalizátor?

Az Euro3-as normáig viszonylag olcsón meg lehet úszni, de vannak olyan autó típusok, amelyekhez akár több százezer forint is lehet a katalizátor.

Katalizátor tisztítás – de hogyan?

Az interneten szörfözve rengeteg csodaszerrel találkozhatunk, de ezek persze annyira segítenek a katalizátor újjá varázsolásában, mint a sokat reklámozott gyógygombák a rákgyógyításban. Olyan „okos” megoldással is találkozhatunk, mint az etanol, a benzin stb. Nem szeretnénk senkit egy szép álomból felébreszteni, de ezek a megoldások nem működnek. Ha működnének, nem kerülne egy új katalizátor akár több százezer forintba is.

A gyártók érdeke sem az, hogy olyan alkatrészeket gyártsanak, amelyeket ha otthon szappanos vízzel elmosunk, még 100.000 kilométert elmenjünk vele csere nélkül. Logikus, nem?

Van a cserén kívül más megoldás is?

Van! Még a P0420 és a P0430-as hibakódok esetén is tudunk megoldást nyújtani a katalizátor cseréje nélkül!

Szervizünk a DPF szűrők és katalizátorok javítására specializálódott szakszerviz, minden hibára tudjuk a megoldást!

Keressen minket bizalommal! Ne költsön az autójára feleslegesen! Megcsináljuk!

részecskeszűrő tisztítás