Miskolci szerviz

Részecskeszűrő tisztítás Miskolc

Szervizünk Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Hernádkakon található, Miskolctól kb. 12 km-re keleti irányban a 37-es, 4 sávos főút mentén.     

Radványi AutóSzervíz Kft.

Radványi Tibor – szervizvezető

Cím: H-3563 Hernádkak, Nyárfa u. 41.

Telefon: +3630/3351-499

E-mail: radadiesel@freemail.hu

Nyitva tartás: H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-14.00

Bejelentkezés részecskeszűrő tisztításra: 0630/3351-499

1. Területi lefedettség
Közel 220 négyzetméteren várjunk kedves Ügyfeleinket 5 javítóállásos műhelyünkkel.
Műhelyünk igénybevehető szociális helységekkel, kávéautomatával, saját, kiépített ügyfélváróval rendelkezik, ahol az uniós példát követve bevezettük azt, hogy az ügyfél egy biztonságos üvegablakon keresztül szemlélheti járműve javítási procedúráját.
Ügyfeleink részére kiépített, zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.

2. Környezetvédelem
Cégünk felelős, környezettudatos politikát folytat, ennek következtében nagy hangsúlyt feketetünk a környezetre ártalmas anyagok biztonságos elszállítására és megsemmisítésére.

3. Diagnosztika
Néhány évvel ezelőtt lett bővítve szervízünk egy korszerű diagnosztikai sorral, melyben teljes körű diagnosztikai szolgáltatásokat és javítást is biztosítunk ügyfeleink részére. Ehhez nagy segítségünkre van az egyik legkorszerűbb BOSCH KTS számítógépes vezérlőegység vizsgáló műszer, amellyel egyszerűen és könnyen tudjuk a járművek hibáit megállapítani. A korszerű, computer vezérelt autóknál a legtöbb elektronikai problémát már csak ezzel a mobil számítógépes berendezéssel tudjuk orvosolni.
Fékhatásméréshez a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott vizsgaprogrammal ellátott fékhatásmérő padot használunk, amely nagy hasznunkra van fékrendszerek felújítása során.

4. További szolgáltatások:

  • futómű vizsgálat
  • futómű állítás
  • fényszóró állítás
  • olajszervíz
  • műszaki vizsgáztatás
  • motor és váltójavítás rövid határidővel

Peugeot, Renault és  Citroën típusú járművekre szakosodott szerviz.

A javításhoz szükséges szakismereteinket a BOSCH, valamint az Autószerelők Országos Egyesülete által tartott szakmai továbbképzéseinken fejlesztjük.

Részecskeszűrő tisztítás Miskolc árak:

A DPF szűrő tisztításának ára nettó 35.000 Ft.

A le – és felszerelés díjáról telefonon érdeklődjön Radványi Tibor szervizvezetőnél.


“Tisztelt szervíz(ek) !

Először is szeretném megköszönni a gyors és korrekt munkájukat , az autóm közel 6000 km megtétele után is tökéletes. A miskolci szervízben szerelték le (Radványi autószervíz) és ők küldték el Budapestre. Átnézték és kitakarították az EGR szelepet is.Néhány nap alatt megtörtént a beavatkozás a korábbi problémák teljesen megszűntek az autóm tökéletesen ketyeg.(VW 1.6 CRTDI)

Köszönöm!

Molnár Tibor”

Garancia:

12 hónap vagy 100.000 km!

Részecskeszűrő tisztítás Miskolc

A reszecske-szuro.hu kiemelt partnereként magas színvonalú, igényes munkával, korrekt árakkal és Magyarország legkiválóbb szakembereivel várjuk kedves Ügyfeleinket! 

részecskeszűrő

Bejelentkezés: 0630/3351-499