Felhívás Autószerelőknek!!!

Kedves Autószerelő Kollégák!

Kérünk titeket, hogy ne próbálkozzatok „sufni-megoldásos” tisztítással, mert a legtöbb esetben kárt okoztok!!!

A forgalomba helyezett 8-10.000 Ft-os áron megrendelhető csoda-tisztítószerekkel se próbálkozzatok! Nem jók! Nem szeretnénk egy gyártónak sem negatív reklámot csinálni nyilvánosan, de ezekkel a termékekkel becsapják az embereket!

Senkinek sem jó ez!

Az Ügyfélnek azért nem, mert egy-két hét múlva megint probléma lesz az autójával.

Nektek azért nem, mert az Ügyfél vissza viszi az autót, dolgozhattok garanciába és még elégedettlen is lesz veletek.

Nekünk azért nem, mert előbb vagy utóbb, de nálunk kötnek ki ezek a szűrők, amelyeknek a tisztításával ilyen-olyan módon próbálkoztatok. Vagy az Ügyfél elégeli meg, hogy sikertelen a beavatkozásotok és eljön hozzánk, vagy ti külditek el nekünk a szűrőt, hogy hozzuk rendbe. Ezzel nem is lenne baj, sőt, örülnénk is neki, de a legtöbb esetben olyan vegyi anyagokkal próbálkoztok, ami nem csak a szűrőbe tesz kárt, hanem a mi berendezéseinkbe is.

Van megoldás!

Kérünk titeket, hogy ne próbáljátok meg „mittudoménmivel” tisztítani a szűrőket! Szereljétek le, hozzátok vagy küldjétek el hozzánk, megcsináljuk és visszaszerelitek.

Az Ügyfél elégedett lesz, nincs több garanciális meló, nincs károsodott szűrő, és mi sem fogjuk a legközelebbi rokonaitokat hangosan szidni, mert darabokra kell szednünk miattatok a berendezésünket. 🙂

Ráadásul az egész eljárás költsége kevesebb, mint amennyit csodaszerekre költötök, nem megy el az idődök sikertelen próbálkozásokra és egy elégedett Ügyféllel többet tudhattok be magatoknak!

Ha messze vagytok tőlünk, akkor sincs gond!

Szereljétek le a szűrőt, rendeljétek meg a tisztítást tőlünk és küldjük a szűrőért a futárt!

Erről itt további információkat olvashattok: DPF SZŰRŐ KÜLDÉSE

Garantáltan elégedettek lesztek velünk, veletek pedig az Ügyfél! 🙂