FAP adalék

FAP adalék

FAP adalék

A DPF szűrős autók többségében nincs adaléktartály, de ahol van, ott a feltöltése ajánlott. Ennek oka, hogy az adalék segítségével már 450°C-on elindul a szűrő kiégetése a normál 600 °C helyett, így a szűrő élettartama jóval meghosszabbodik.

Az üzemanyag-adalék tartályát általában a szervizelés során kell feltölteni. A regenerálás ezután automatikusan vezényelt az ECU (Engine Control Unit = Motorvezérlő egység) által. Az adalékanyag szivattyú minden egyes tankonlásnál a tanksapka levételekor adalékanyagot fecskendez az üzemanyaghoz.  Ezért fontos, hogy amikor csak lehetséges, tankoljuk tele az autót. Ugyanannyi adalékanyagot fecskendez 3000 Ft-os tankolásnál, mint amikor az autót teletankoljuk.

Azt, hogy hány liter adalékanyaggal töltsük fel az adaléktartályt, te döntöd el! Egy liter adalékanyag kb. 40.000 km-ig elegendő. Az adaléktartály autó típusonként eltérő űrtartalmú, van amelyik két literes és van amelyik négy.  A teljes feltöltés nem feltétlenül szükséges, de ha azt szeretnéd, hogy töltsük tele, annyit fogunk neked elszámolni, amennyit valóban beleöntöttünk!

Jelentkezz be FAP tartály feltöltésre a 0630/3537691-es telefonszámon!

részecskeszűrő adalék

FAP adalékfeltöltés árak

Az adalékanyag ára nálunk 15.000 Ft+áfa/ liter

A feltöltés munkadíja 15.000 Ft+áfa (függetlenül attól, hogy hány litert öntünk bele)

Tekintettel arra, hogy az adalékanyagot olcsón adjuk (nem teszünk rá hasznot, azaz mi 0Ft-ot keresünk az FAP adalékon), nem adunk el senkinek kézbe ennyiért és nem küldünk neked postán sem! Bocs!

Azért nem keresünk az FAP adalékon, mert ha hozzánk jössz, legalább a 15.000 Ft-os munkadíjat mi kapjuk meg és nem más, ezen felül reméljük, hogy jó fejnek tartasz majd minket és ha részecskeszűrő problémád lesz egyszer, akkor is minket keresel majd. 🙂

Elérhetőségeink: KAPCSOLAT